Ga naar de inhoudsopgave

Reviews28-10-2010:

Leeuwarden 28-10-2010
Beste Verena's, Door de goede verkoop-afspraken die ik met u heb gemaakt over de levering van paar bijzonder sterke speakers wil ik u hievoor nogmaals even hartelijk bedanken. Ik ben er zeer over te spreken wat voor kwaliteit u mij heeft geleverd, in goed vertrouwen naar de overdracht hiervan. Ook wil ik nog even een pluspunt geven voor de prima service en het bezorgen van deze speakers. Hiervoor nogmaals mij hartelijke dank. Voor de zakelijke betrekking en service vindt ik dat naar mijn maatstaven en in volle tevredenheid zeer goed is gehandeld en afgeleverd. U bent een zeer klantvriendelijk persoon, waaraan in volle begrip vragen kan worden gesteld.

Met vriendelijke groeten,
Johan


17-10-2010:

Beste Verena's
Ik kan u melden dat het pakketje heel en op tijd bezorgd is.
De nieuwe unit zit inmiddels op zijn plek en de speakers zijn weer dicht gebouwd .
Zo wachten de speakers tot ze weer mogen zingen.
Ik dank Verena's voor de professionele service en kennis om toch nog 1 van de laatste vifa woofers voor de sound collum 2 te regelen.
Toppertje Erik.

Vriendelijke groet,
Marcel


15-10-2010:

Review Leo Minor kabel
Opnieuw een nieuwe kabel in het high-end segment. Is dat in deze tijd nog wel zinvol? Jazeker! Als de kabel iets toevoegt aan de reeds bestaande merken dan wel. Nou dat doet deze kabel dan ook.

Wat als eerste opvalt is de fraaie afwerking en het zeer lage gewicht van deze interlink. Ik heb de kabel vergeleken met mijn huidige kabels van de merken Silltech, Crystal Cable, MIT en kimber. ( Uiteraard in vergelijkbare prijsklassen) Hoewel deze allen hun sterke kanten hebben werd al snel duidelijk dat de Leo Minor qua plaatsing en stereobeeld ver boven de anderen uitstak. Verwacht geen overdreven krachtpatserij maar een uitermate correcte weergave van dat waar het om gaat, muziek!! Zeer ontspannen en toch levendig en je wordt direct in de muziek gezogen, iets wat tot nu toe alleen de Silltech lukte. Complimenten !

Heeft deze kabel dan geen zwakke punten ? Nee, eigenlijk niet, of het moet de onbarmhartige wijze zijn waarop deze kabel slechte apparatuur en/of opnamen ontmaskert. Geen mooiprater dus.

Erik Fraanje.


25-09-2010:

Beste Verena's
Ik kan U zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit en advies die jullie mij geven.
Garantie staat zoals U schrijft hoog in het vaandel, dit kan ik zeker beamen.
De zekeringen en de CD- speler zijn keurig en netjes op tijd geleverd.
CD- speler is een omgebouwde playstation 1, U gelooft het misschien niet, maar het is zo.
De CD-speler is een geweldig apparaat die elk detail kan weer geven.
Het advies wat U mij gaf was open en eerlijk en daar geniet ik nu van voor de , ( 200% ).
Prijs kwaliteit verhouding is optimaal, dit krijgt men bij de meeste audio winkels niet.
Wat ik heb gemerkt bij U vanaf het eerste contact, is dat U niet aan U zelf denkt maar aan de wensen van de klant, Geweldig!!
Liefhebbers van audio kan ik het bedrijf Verena’s aanraden!!!!!!
Ik wens jullie veel sterkte in de toekomst, ook in Duitsland.

Vriendelijke groet,
Marcel


02-09-2010:

Beste Erik
Het pakketje is vanmorgen vroeg al binnen gekomen en heel.
Ga de zekeringen vanmiddag plaatsen.
Bedankt voor de snelle service
Ik hou je op de hoogte

Vriendelijke groet Marcel


27-08-2010:

Lüdinghausen, 27.08.2010
Ich bin mit den Produkten von „Verenas spikes & bases“ bestens zufrieden. Die Beratung und der Service sind top.

Vorverstärker und Endstufe (NAD 1130 und NAD 2155) wurden generalüberholt und mit neuen Sicherungen und Kabeln versehen.

Ich kann „Verenas spikes & bases“ weiterempfehlen.

Andreas


26-06-2010:

Erst einmal vielen Dank für dieses Hörerlebnis!
Obwohl ich der Meinung war das meine Verkabelung mit Monster und Kimber-Kabel Schon ganz gut ist, war ich wirklich über die Schnelligkeit und Feinzeichnung der Kabel von Verena's begeistert. Es gab bereits nach kurzer Einspielzeit einen deutlichen Zugewinn an Präsens und Ortbarkeit.

Richtig überrascht war ich als ich die Kabel an meiner Alltags anlage getestet habe. Dabei handelt es sich um eine Denon AVR-2807, einen Panasonic Player BD 35 und ein Heco Surround System mit Aktiv Subwoofer. Auch hier war eine deutliche verbesserung des Klangbildes zu Hören.

Also sind die Produkte von Verena's nicht nur für Krell, Audio Exclusiv und Martin Logan (meine „erst“ Anlage) zu Empfehlen.

Noch einmal Danke schön und auf ein „Wiederhören“

Mario Evans


15-04-2010:

VERENAS de muzikale kegel review door Daan van Wege

VERENAS de muzikale kegel. Erik Tietjens is een jongeman uit Enschede die al een tijd met het idee rondliep om een kegel te ontwerpen voor luidsprekers maar ook onder apparatuur die niet alleen maar ontkoppelen maar ook het geluid aanzienlijk weet te verbeteren.Hij kwam uiteindelijk bij een ontwerp uit waarbij de overgang van de kegel naar de onderliggende schijf een paddestoelachtige vorm heeft en mede daardoor veel energie overdraagt van kegel naar schijf. Verder heeft hij veel geëxperimenteerd met diverse metaallegeringen. Op bovengenoemd ontwerp heeft hij bescherming aangevraagd en gekregen.

Via Qualityhifi kwam hij met mij in aanraking en had het geluk om met Erik aan de slag te gaan met dit fenomeen. Erik verklaarde dat je het beste resultaat zou hebben door de kegel (met  M-8 schroefdraad) direct in het object te draaien; daaronder plaats je uiteraard de schijf.

Omdat ik best wel kritisch was fabriceerde Erik twee grote houten onderplaten van 44 mm. dikte met daarin 4 wokkels per kant, waarin de kegels werden gedraaid.Het geheel werd op de vloer geplaatst met de schijven eronder. Mijn luidsprekers ( opus )  werden erop geplaatst en toen kwam het spannende moment om de verschillen als ze er waren, te signaleren. Het spreekt vanzelf dat we daarvoor 3 muziekfragmenten hadden uitgekozen, waarop je de eventuele verschillen zou kunnen herkennen.Deze fragmenten beluisterden we natuurlijk eerst in de oorspronkelijke situatie. Mijn speakers stonden daarbij op een zware natuurstenen plaat met spikes daartussen. Ik kan jullie vertellen dat de verschillen groot waren. In het lage frequentiegebied werden de instrumenten duidelijker en beter van elkaar gescheiden neergezet en in het middengebied werd een grote mate van luchtigheid en losheid geconstateerd.Ook werd het laag strakker weer gegeven waarbij alle resonantie verdwijnt. Bovendien leken de hoogste tonen ook wat zachter en zuiverder te worden weergegeven.

Eigenlijk stonden we er een beetje perplex bij; zo’n verschil hadden we niet verwacht. Ik had bij een demonstatie een aantal maanden ervoor de werking van Harmonix kegels beluisterd maar hier leken de verschillen nog groter.Erik heeft daarna bij TripleM Audio de Verena`s gedemonstreerd en ook zij waren zeer positief over de resultaten.Via qualityhifi en mijzelf hebben we de test ook uitgevoerd, hierbij hebben wij  gebruik gemaakt van het eerste model, die dan ook treffend de naam de “First” meekreeg.

Erik vertelt dat er 4 modellen komen; het instapmodel de Callisto, dan volgt de First, dan de Second en in het topsegment de Nebula.

Voor alle informatie over dit produkt kun je natuurlijk terecht bij de ontwerper himself, Erik Tietjens.

Foto’s en tekst, Daan van de Wege


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu